13 februari 2011

134

6-13 februari

De här dagarna började med att jag invigde utomhussäsongen i löparskorna. Dessvärre kom ju minusgraderna tillbaka så det blev bara en gång. Sedan har jag pluggat och pluggat och Robert och Zelma har fixat resten.

Zelma-nyheter:
- Hon kan ta på sig sina byxor själv...ibland.
- Hon har uttökat sitt ordförråd med ett ordentligt "hej då".
- Hon har gjort sitt första konstverk i förskolan; grönt papper med gul och röd målarfärg, en glasspinne, glitter och några små knäckformar. Enligt förskolefröken Annika var hon en riktig naturbegåvning.
- ...och så har har fått sin första beundrare, förskolekompisen Vander 2,5 år. Han är en tuffing i vanliga fall men när Zelma tar hans saker säger han ingenting och för första gången läser han böcker när Zelma sätter sig för att göra det, gulligt.

HelRob firade fem år den 13 februari. Det firade vi med en helg på SPA. Sååå skönt! Lite synd att jag behövde plugga en del bara, men vi hann njuta, vila, gå på stan, äta gott och prata en massa i alla fall. Det var jätteskönt och välbehövligt med lite ostörd partid. Zelma var hos farmor och farfar under tiden och blev ompysslad till 110%. Första övernattningen där gick också jättebra.

6 februari - Håller koll på pappa som röjer lite i trädgården efter fönsterbytet.



















6 februari
- Ett av Zelmas nya påhitt.
















7 februari - En morgon när vi kom till förskolan var det inga andra barn där. Zelma gick in som vanligt och jag pratade med förskolefröken. Efter en liten stund tyckte vi att det var lite oroväckande tyst...men oron var helt i onödan. Zelma hade tagit tillfället i akt och krupit upp i soffan med en bok för att njuta av den lugna stunden.













7 februari - Den här veckan har gått i kärlekens tecken kan man säga. Ett av dem dök upp på parkeringen i Lund.



















7 februari - Zelma klär ut sig och trasslar in sig i sin mjukisväska.



















10 februari - Vårlökarna jag satte i höstas har börjat visa sig och alla vårtecken är ju mer än välkomna nu.



















10 februari - Kaxig som få.















11 februari - Så här hittar vi vårt lilla solsken dagligen, läsandes en bok bland alla golvkuddar. Mamma- och pappahjärtat smälter.















12 februari - Dockan från gammelfaster Lena och Thomas har nu blivit en av Zelmas nya favoriter.



















12 februari - Vårt hotellrum på SPA Erisklund...och fler bilder blev det inte. Inte likt oss, men vi passade på att lägga alla vardagligheter på hyllan.














13 februari - Zelma hjälper farmor med helgstädningen.














13 februari - Farfar lär Zelma spela biljard på ett 1,5-år-vänligt sätt.

Inga kommentarer: