29 augusti 2012

Brunch + Altan

I morse åkte jag till Viken och hälsade på Jenny och fick se deras nya hem. Huset var jättefint och vi åt god brunch i lugn och ro. Det var helt fantastiskt att kunna prata utan att bli avbruten! Nästan så att man glömt av hur man gjorde! När jag var borta var Robert och Zelma och åt frukost på CityGross och köpte skruv på Bauhaus. De hann även med en cykeltur och ett kaffe- och Duplostopp hos Tessan och Andreas.

Väl hemma var det lunchdags, vila och altanbygge på schemat. Robert fick hjälp av grannen att hämta virke medan Zelma och jag lekte med lera i trädgården. Vi försökte även äta mellis ute, men efter någon minut blev vi attackerade av getingar och var tvungna att springa in med maten.

Robert och Zelma har jobbat på bra med altanen i övrigt medan jag har börjat uppdatera Zelmas 5-års-dagbok och börjat fundera på foton till hennes album.

Kvällen avslutades med en cykeltur och lite shopping på ICA Maxi.







1 kommentar:

Camilla sa...

Finnt det börjar bli! Och söta naglar:-) Hoppas attni hade det super på er lantgårdsvistelse och att bygget går vidare utan missöden. Saknar er! Kram