26 augusti 2012

Röj & Regn

I morse kom Zelma in till oss kl.04!!! Not nice då vår säng inte riktigt är gjord för två vuxna och en 3-åring som helst ligger på tvären. Hon har dessutom inte vaknat så tidigt på hela veckan på lantgården så vi tror att det beror på en blandning av miljöombytet och att hon sov en hel del i bilen på väg hem igår. Det positiva var dock att hon sov vidare till kl.07:30, alltid något.

När jag kom ner, efter en skön sovmorgon (tack älskling!), hittade jag Zelma invirad i en filt tittandes på Bolibompa, sötis!

I övrigt har vi mestadels packat upp och röjt inomhus. Vi var ute en liten stund på förmiddagen och Robert hann klippa en bit av gräsmattan, men sen kom regnet med besked och gav inte med sig förrän framåt kvällen.

På eftermiddagen fick vi oväntat kaffebesök av farmor Lena och farfar Tommy, trevligt!

Dagen avslutades med ett besök på ICA och Zelma lekte på/i leksaksbilen. När vi kom hem pysslade hon med sina fästisar som är en av favoritsysslorna just nu.

Robert skojdansade för henne idag och då sa hon; "Titta mamma, pappa skakar!". Hon har också kommit på att hon kan säga till mig eller Robert att "Pappa/mamma sa att jag fick/skulle det". Oftast i samband med att hon vill ha/ska göra något hon inte får/vill, t.ex. ha nappen eller tvätta händerna. Slug som få är hon redan nu! Tur för henne att hon är så himla charmig!




Inga kommentarer: