01 december 2012

Bye November...Hi December!

Den här veckan har julstöket börjat, renoveringen fortsatt och november tagit slut. December började med att vi vaknade upp till ett vitt Hyllinge och strömavbrott. Numera, när man vet att avbrotten inte brukar vara så länge, så tycker jag att det är mysigt att tända levande ljus, starta en brasa i kaminen och eventuellt hinna njuta lite av den strömlösa tystnaden.

Veckan i övrigt har inneburit att Zelma har börjat hoppa över sin eftermiddagslur lite då och då och sedan totaldäckat i soffan när hon kommit hem. Trots det har hon bara somnat en halvtimma senare än vanligt på kvällen. Tänk vilken tur vi har med att hon är en sådan bra sovare! I övrigt sjunger hon väldigt mycket nu, helt spontant när hon leker eller pysslar eller bara kommer på det, jättemysigt! Hon älskar dessutom att ha klänning så hon byter om så fort kommer hem, precis som hennes moster Anneli gjorde en gång i tiden.

Renoveringen av sovrummet går framåt. Den här veckan har vi (mest Robert) målat klart väggarna och varit på IKEA och inhandlat garderob med skjutdörrar, rena drömmen för ordningssinnet! Som vanligt kom vi dock inte därifrån med "bara" garderoben...men det hör ju till ett IKEA-besök och jag kan inte låta bli att gillar det.

Zelma fick känna på snön barfota i morse sen fick hon öppna första luckan i sitt livs första chokladkalender som hon fick av våra kära grannar. Lyckan var gjord! Första dagen i december toppades med att hon fick hjälpa faster Tessan och Andreas att julpynta och dekorera deras julgran medan Robert och jag var på IKEA.









Inga kommentarer: