31 december 2012

Mellandagarna, 25-30 december

Lillasyster/moster Anneli sov över och förgyllde vår juldagsmorgon. Zelma fortsatte att öppna julklappar hela juldagen och har sedan lekt med dem dagarna i ända.

Vi har jullov/julsemester hela familjen så vi har varvat lek utomhus med renovering av sovrummet och lite sociala trevligheter. Vi var på Lydinge Golfkrog i fredags tillsammans med våra grannar Stina, Jonas, Vilma och Hanna. Det var temakväll så vi åt en jättegod middag och tittade på fyrverkerier, mysigt! Zelma hittade en blockflöjt i lekrummet som hon gick omkring och spelade på.

Igår var Zelma och jag på lekplatsbesök som inleddes med ösregn. Vi hade med oss frukt, russin och vatten och det fick vi fika på under tak i lekställningen. Som tur var kom solen fram till slut...och snålblåsten...och en flicka som bor granne med lekplatsen kom ut och gungade med Zelma. Hemma fixade Tommy och Robert med taket i vårt blivande sovrum. När det är klart är det bara golvet kvar, sen kan vi flytta in! Vi fick oväntat besök av min farbror Ingemar och hans Åse igår kväll, det var trevligt. Vi kvällsfikade och pratade oss nästan hesa.













Inga kommentarer: