10 februari 2013

Hej februari

Månaden började med magsjuka för Zelmas del men trots det var hon ju så pass pigg att vi kunde pyssla och t.o.m. gå till lekplatsen och leka med Molly, som också fått en släng av den dumma bacillen.
Vår kära granne Anette hängde krya-på-dig-paket till Zelma på vår ytterdörr, så omtänksamt!

Snön kom tillbaka, försvann och kom tillbaka igen och Robert och Zelma har åkt pulka för det vilda på helgerna. Igår var de ute så länge att Zelma till slut somnade i pulkan.

I veckan har jag invigt vår nya köksassistent genom att baka scones som Therese och Alexander fick smaka på vår frukostdate. I fredags hade vi Charlotte, Lina och Tove på middag och de fick kakor och maränger till kvällsfikan. Maskinen fungerar perfekt och gör det lätt och roligt att baka så det lär garanterat bli fler skapelser under det kommande "lediga" året.

Vår dörr till sovrummet har återvänt efter en välbehövlig behandling hemma hos svärfar Tommy. Den blev sååå fin!

Nu väntar vi som bäst på att vi tre ska bli fyra! Vi är alla sååå trötta på att jag är gravidtjock. Magen är så utspänd att det känns som den ska spricka när som helst och fogarna gör jätteont och gör mig orörlig. Förhoppningsvis får vi se vem som gömt sig i magen den här kommande veckan. Vi håller tummarna!

Inga kommentarer: