12 juni 2013

Försommardagar

...att minnas.

Nationaldagen med glatt besök av Agneta och Mikael. Agneta och Zelma lekte i timmar till vår dotters stora glädje. Robert fick värdefulla proffstips av Mikael inför nästa byggetapp av altanen. Och en massa härligt prat och seglingsplaner.

Lördag, prinsessbröllop och syskonkärlek - en dag i kärlekens tecken. Zelma har spontant börjat säga "Ewald, jag älskar dig!" och våra hjärtan smälter! Vi invigde också vårt nya köksbord och hann med lite mamma-dotter-shopping på Familia.

Söndagen var en dag med lite dagen-efter-känsla. Lugn, fin och guldkantad. Vårt familjefoto publicerades i HD, konsert på Wallmans med gospelkören "Art of Grace" (Camilla - ni var fantastiska!) och spontan middag på Väla i sällskap av Charlotte och Tove.

Måndag och vardag. Zelmas dagis, Skogsgläntan, fick en extra sommarpresent av oss och Mollys familj. Den bästa sångboken "Hajen Hugo" förgyller nu deras musikstunder som tack för all omtanke under graviditeter och som nyblivna storasystrar respektive 2-barnsföräldrar. (Tack Mimmi och Andreas för hjälp med fix och trix!)

Tisdag och vår familjs bonusdag då Robert är föräldraledig med oss då. Den här tisdagen åkte vi på dagsutflykt till Sofiero Slott och gick omkring och njöt i slottsparken av ännu en dag med fantastiskt försommarväder, slottslunch, kungliga glasskulor och vacker miljö med inslag av hav och grönska.
Life is good, very good!!

Inga kommentarer: