30 augusti 2007

14

HelRob - Vi har nu kommit igång med renoveringen ordentligt! Började i förrgår kväll och körde hårt under hela gårdagen och hela dagen idag. Puh! Har upptäckt att man kan få träningsvärk på en massa konstiga ställen när man river ner tapet..:) Vi har ett par grannar som har renoverat sin lägenhet tre gånger(!!!) och fick tips om att hyra en tapetnedtagningsmaskin på Bauhaus. Så igår eftermiddag när vi stått och pillat ner tapet större delen av dagen, genom att spraya vatten och skrapa, åkte vi och hyrde underverket. Vilken skillnad! I jämförelse så flyger nu tapeterna ner. Ja, det är sant! Målet är att vara helt klara med tapetnedrivandet ikväll. Vi får se hur det går, men vi har ett grymt team work och flyt, så håll tummarna för oss!

...och TACK Camilla, för hjälpen och fikan igår!!!


Dag 1 - Starten - 28 augusti kl.20:00













Robert konsulterar vår renoveringskunniga granne Andreas. När vi rivit ner det första lagret tapet och sedan sprutade vatten på det, kom nästa tapetlager fram...och nästa...totalt fyra lager!














Dag 2 - 29 augusti kl.17:00...innan tapetnedtagningsmaskinen kom in i våra liv. Det brunaklädda hörnet har vår kära väninna Camilla hjälpt oss skrapa fram.



















Kl.19:30 - Tapetnedtagningsmaskinen, skrapan och Robert in action.




















Dag 3 - 30 augusti kl.13:00 - En vägg tapetnedtagningsklar!...fortsättning följer...


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Helena!!

Fick nys om er sida via Carins!! Så kul att se och läsa om er! Det var ju ett antal år sedan vi sågs, men jag får ju lite uppdateringar av Anneli, då och då!! Grattis till förlovning och giftermål, vi börjar visst bli gamla...

Ha det kanon!!

Kram Magda en gamal NV3L:are