13 juni 2010

97

7-13 juni

En vecka har gått med tre playdates, 1½ jobbdagar, ett restaurantbesök med fin väninnor, en hus-/födelsedagsfest i Löberöd och en lugn och skön söndag. Robert och Tommy har byggt på förrådet två kvällar den här veckan, så nu är fasaden helt klar och den gamla förrådsdörren är bytt mot en ny. Lena har också varit här då och myst med Zelma.

Zelma verkar ha passerat den värsta gnäll- och klängperioden, för den här gången. Det är en befrielse kan jag lova och det är underbart att se att hon roar sig på egen hand. Hon älskar t.ex. att gå omkring och dra en av sin snuttefiltar över huvudet, bära på sina sandaler, gå-springa och flaxa med armarna och klättra på sin Bobby car. Hon har börjat ge bort saker, för att snabbt ta tillbaka den igen och hon blir jättearg och skriker högt om man av någon anledning måste ta en leksak ifrån henne. Sedan har hon lärt sig att man kan plocka ut nappen för att kunna smaka på t.ex. jord. Vi visste ju att hon skulle knäcka koden förr eller senare, men det har varit väldigt praktiskt att kunna ha henne utomhus med napp och då slippa vara rädd för att hon smakar på olämpliga föremål.

7 juni - Måndagen var en regnig och tråkig historia, som piggades upp av en oväntad playdate med familjen Molin.

Elsa och Zelma fikar på lite frukt.















Zelma busar med Elsas storebror Arvid.














8 juni - Zelma leker och hittar på bus, men man hittar henne lätt då hon lämnar tydliga spår efter sig.



















9 juni - Vår lilla sovskrutt. Zelma laddar för en playdate med Milo i Viken. Jenny och jag hann prata ostört en lång stund när våra små sov förmiddag och sen gick vi på regnpromenad och lyxade oss med lunch på Mommas, superfint och gott ställe!



















10 juni - Lotta, Jenny och jag (de utsläppta mammorna) mumsar god mat på Marias Tapas i stan och pratade mycket och länge om allt mellan himmel och jord. Det här måste vi göra om snaaart igen tjejer!














12 juni - Inflyttningspresent till de födelsedagsbarnen och de nyinflyttade husägarna.














12 juni - The HelRobZ på väg till kalas i Löberöd.
















13 juni - Söndagsmorgonen ägnade Zelma och jag åt att montera ihop hennes spis medan Robert fick välbehövlig sovmorgon. Zelma har lekt med kartongen som spisen kom i, minst lika mycket som spisen, två presenter i en!










Inga kommentarer: