20 juni 2010

98

14-20 juni

En vecka fylld med playdates, utflykter, bilaffärer och semesterstart. Zelma utvecklas för fullt och hittar på en massa nya saker hela tiden. Den här veckan har hon börjat backa liggandes på mage och så har hon lärt sig vinka, men det gör hon bara ibland än så länge. Sen har hon blivit jättegosig, hon är gärna i famnen och lägger huvudet på ens axel och vilar lite eller kommer gående till en för att få en kram, mysigt.

14 juni - Zelma gosar med sin mjukiskanin.














14 juni - Zelma gör roliga rörelser med tungan allt som oftast, här koncentrerar hon sig ifärd med att kliva över dammsugarslangen.














15 juni - Playdate med lunch och fika på Espresso House ihop Malin och Jakob. Zelma och Jakob lekte jättebra tillsammans som vanligt.
















16 juni - Zelma har börjat stapla saker på varandra...



















...och har börjat bli väldigt duktig på att klättra.



















16 juni - Playdate med Stina och Hanna, Jenny och Milo samt Lotta och Alvar. Efter lunch softade flickorna ute på gräsmattan.













16 juni - Zelma är på promenad på Hägergatan. Hon har blivit väldigt företagsam och vill vidga sina vyer hela tiden, trädgården räcker inte till som jaktmarker längre.



















17 juni - Playdate med herrklubbsfruarna och alla barn i Löberöd. Maggan och Nils, Jannica och Ben, Zelma, Emma, Isa och Ayla.














18 juni - åkte Zelma och jag till Öinge Brattelid utanför Getinge för att titta på supersöta valpar. En av hanarna kommer blir Annelis lille Malte i mitten av juli!...vilket betyder att jag kommer att bli hundmoster och Zelma får en hundkusin.














19 juni - Bildbevis på att förrådsbygget fortskrider.













19 juni - Ett fint litet fotspår från en söt liten rymling.













19 juni - Nya bilen, med jääättestort bagageutrymme.













19 juni - Så blev det då äntligen bröllopsdagen för vår kronprinsessa och hennes Daniel. Vi hade tänkt titta på vigseln i lugn och ro medan Zelma sov middag i vagnen, men hon vägrade somna. Vi gissar att hon inte ville missa en så här stor händelse i Sveriges historia då hon klarvaken satt stilla i soffan och tittade storögt på när Victoria skred fram till altaret vid sidan av kungen och sedan Daniel. (Fotostöld från Expressen.se)










20 juni - packade vi ihop oss för att åka på lång Sverigesemester till östkusten. Zelma märkte så klart av det och var rädd att bli bortglömd, så för att vara på den säkra sidan så tog hon plats på resväskan.



















20 juni - Vårt första stopp var hos Jenny i Norrköping. Zelma fattade tycke för henne med en gång.












Inga kommentarer: