22 april 2012

1**


Den här helgen fick faster Tessan och Andreas ("Deas") njuta av vår lilla skrutt medan Robert och jag hälsade på Ulrika och Christopher i Köpenhamn.


Vi tog färja och tåg till målet på lördag förmiddag och på tåget mellan Helsingör och Köpenhamn satte sig en jättetrevlig familj (Emma, Sören och Noel) bredvid oss så resan gick mycket snabbare än beräknat. I väntan på våra respektiva värdar och värdinnor i Köpenhamn tog vi sedan en öl tillsammans på centralstationen. Livet kan verkligen förgyllas av nya bekantskaper när man minst anar det, underbart!

Vår helg i Ulrikas och Christophers händer innebar flera goda restaurantbesök, lite shopping och en långpromenad genom Köpenhamns vackra kvarter. Att det sedan var strålande vårsol och 10-15 grader varmt gjorde ju inte upplevelsen sämre. We will be back!

 Christopher äter god lunch i vårsolen och vår promenad längs kanalen.

Vackra parker dålde sig bakom husfasaderna. Trädets meddelande till världen; Ingenting är omöjligt!...och Robert och Ulrika är redo att hugga in på lördag kvällens middag. (Behöver jag skriva att vi blev väääldigt mätta?!)

På söndagen sov vi länge, latade oss, åt dansk frukost inkl. wienerbröd med chokläääde (så klart!) och åkte till Landskrona för att fira svärfar Tommys 58-årsdag. Där fick vi oss ett kärt återseende av vårt lilla hjärta som skött sig exemplariskt hela helgen.



Zelma myser i Karins knä. 


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer: