13 januari 2013

Helgnytt

Kusinträff, yoga och sovrumsPREMIÄR!!!

Efter en lördagförmiddag i städandets tecken (Zelma dammsög med sina hörselkåpor) så kom moster Anneli och Malte. Anneli fotade bebismagen och Zelma och jag modellade efter bästa förmåga medan Robert var i stan och gjorde lite ärenden och hämtade hit moster Ulrika. Kvällen avslutades med att tjejerna shoppade loss på ICA och fixade middagen när Robert slutförde jobbet med golvlisterna i vårt nya sovrum. På kvällen hade Zelma lite svårt att somna då hon inte ville missa en sekund av mostermyset.

Söndagen började med yoga för Zelmas och min del. De hade en första klass med Barnyoga på preBALANS och Zelma provade därmed yoga för första gången medan jag körde ett pass med Yoga Flow i rummet bredvid. Barnyogalärarinnan tog bilden nedan där Zelma gör ett hjärta med händerna framför ansiktet. Tolkar det, i kombination med vad Zelma berättade efteråt, som att hon gillar yoga.

Väl hemma höll Robert på att flytta ner vår säng till vårt nya FÄRDIGA sovrum. Ulrika och Anneli hann med lite shopping på Familia men kom hem i tid för att hjälpa oss lite med flytten. När de åkte kom Tommy och Lena och löste av dem. Tommy hade dessutom fixat till vår sovrumströskel som nu ser ny ut trots nästan 40 år på nacken, nice. Så ikväll har vi flyttat ner och i natt sover vi första natten i vårt fantastiskt fina nyrenoverade sovrum!

Zelma har slutat sova middag men måste få vila en liten stund på eftermiddagen för att orka hålla sig vaken för att äta middag och tills det är läggdags kl.20. Igår sov hon 20 minuter vilket vi blev varse var för länge senare samma kväll. Idag somnade hon i min famn i kökssoffan och fick sova 5-10 minuter och det fungerade bättre. Hon är dock lika svårväckt och på fotot på henne och mig har jag ställt henne upp för att få henne att vakna. Sekunderna efter att bilden togs föll nappen ur munnen... Svårväckt är alltså bara förnamnet på fröken Winther, men vi klagar inte, hellre det än tvärtom.










Inga kommentarer: