13 juni 2013

Igår & idag

Igår var Charlotte, Tove och senare även Lina här på besök. Charlotte har haft en tufft år men är nu bara en termin ifrån att bli barnmorska! Minns ju själv vilket slit det var att VUB:a med allt det innebar av pluggångest och en känsla av att inte räcka till åt sin familj. Visst är det värt det men som vän får man invänta tid att ses till loven och igår fyllde vi på vårt väninnekonto ordentligt, underbart! Först lunch och promenad i sommarsolen. Sen lek, bus, mellis och grillmiddag ute på altanen. En dag att minnas och leva på länge!

Idag har vi hållt oss hemma, så när som på jobb för Roberts del och några timmar på dagis med Sommarfest för Zelmas del. Det har ösregnat hela dagen så det har passat perfekt med mys och pyssel inomhus. På förmiddagen hann jag träna när Ewald sov. När Zelma kom hem vilade vi alla i vår säng framför Barnkanalen. Sedan var det full fart. Jag fixade med tvätt och röjde i lådor och sorterade för det vilda medan Robert lagade middag och gjorde fint i badrummen. Zelma lekte mest och Ewald sov ett längre pass i sin vagn ute på altanen.

Ewald har hittat sina fötter nu och ligger och håller i dem ofta. Han tuggar på sina fingrar och dregglar mest hela tiden. Rullar från sida till sida när han vill och gillar att ligga på mage. Han har också börjat bli riktig sällskapssjuk och skrattar så han tjuter av lycka när vi pratar, busar och skrattar med honom. Härliga unge!

Just nu är det exakt fyra månader sedan jag somnade för sista gången med den tjocka gravidmagen innan förlossningen drog igång ordentligt. Tiden går rasande snabbt och det är märkligt att tänka att vi inte visste vem vår lille gosse var då, när han nu känns som en så självklar del i vår familj.

Tacksamhet, lycka och kärlek som svämmar över!

1 kommentar:

Camilla sa...

Fina fina barnen!!! Kram