07 augusti 2007

10

HelRob
Vi njuter av semestern till max! Vi har väldigt oplanerade dagar för att vara HelRob och det är väldigt skönt. Sedan tycker vi att det är roligt och mysigt att kunna göra, och vara, så mycket tillsammans.

Under vår första semestervecka (alltså denna,v.32) hade vi tänkt få undan sådant vi lagt på hög, t.ex. tvätt och diverse telefonsamta
l, och faktum är att det har gått riktigt bra!

Igår bytte vi parkeringsplats så den nya bilen, som vi ska hämta imorgon, kan bevakas från vårt lägenhetsfönster. Sedan var vi och tvättade Volvon samt tog kort på den och satte ut annons på Blocket. Lunchen avnjöt vi i hamnen i sällskap av Camilla och Roberts föräldrar, mycket gott och trevligt!

Idag har vi varit i Slottsparken. Jag fotograferade min väninna Louise.B (bilder till en present) medan Robert låg på en filt i solen
och läste och åt Marabouchoklad. När bilderna var tagna gick vi och hälsade på på Slottet MalmöHus och pratade med köksmästaren Tobias som vi ska hyra lokal, och "få" mat av, till vårt bröllop. Nära vänner till oss har nämligen haft problem med dubbelbokade lokaler etc. inför sina bröllop, så vi önskade ett kontrakt för att minska risken att hamna i samma situation. Tobias verkade "kolugn" och lovade dyrt och heligt att den var vår den 24 maj 2008, men skickade ändå ett kontrakt vi e-mail för att göra oss nöjda och glada, mycket snällt! Sedan fick vi en liten rundvandring på slottet för att titta på riddarsalen, som vi hoppas kunna få låna till vigseln. Mannen som man bokar den genom är på semester ett par veckor till, så vi får ha lite tålamod helt enkelt. Riddarsalen kändes dock helt perfekt! Akustiken och atmosfären var kanon!

Eftermiddagen tillbringade vi på vårt gamla favoritcafé Intermezzo på Drottningtorget. Åt mumsig pastasallad på uteserveringen och njöt av solen i skuggan.

Kvällen är lugn för min del, var ute och joggade 50 min. i morse så jag kan lata mig och blogga med gott samvete. Robert däremot är i väg och spelar innebandy. Höstsäsongen har börjat där nu, vilket känns lite konstigt med tanke på att vi precis börjat vår sommarsemester, men vi kommer väl ikapp i september igen.


Volvo V40 - Till Salu!














Louise.B


















2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!

Hoppas att allt är bra mer er. Väntar med spänning på att få se bilder på den nye bilen :)

Ha det så gott!
Ali

Anonym sa...

Oj vad vacker bild på louise!!!

Kramar Camilla